SLANKA

UUSI PAINONHALLINTARYHMÄ ALOITTANUT maaliskuussa 2022. Mikäli haluat mukaan, ota yhteyttä. Kokoonnumme tiistaisin Päiväkoti Taimitarhassa, Kivenkatu 2 C 28, Kankaanpää.

Voit tilata myös Slanka Vlcd tuotteita minulta, joko soittamalla minulle 040 56 86 130 tai lähettämällä sähköpostia teija.vanhatalo@luukku.com

Jos tarvitset valmennuksen, niin se voidaan tehdä joko henkilökohtaisella tapaamisella sovitussa paikassa tai puhelinvalmennuksena. Valmennuskerran hinta 15 - 35 € riippuen siitä mitä valmennuskerta sisältää.

Slankan tuotevalikoima vaihtelee kausittain.

Nyt valikoimastamme löytyy keitoista kanakeitto, thaikeitto ja  vegaaninen keitto

Pirtelömauista löytyy; Vanilja, Mansikka, Cappucino, Suklaa, Minttusuklaa, Tropical ja Mango-appelsiini.

Puuro; Omena-kanelipuuro

Laktoosittomat vaihtoehdot ovat;  mango-Appelsiini, vegaaninen keitto

Keväällä 2017 teimme hienon painonpudotusmatkan Sannin kanssa.

Sanni on 26 vuotias yhden lapsen äiti, joka on 156 cm pitkä ja painoi 72 kg. 10 viikkoa myöhemmin, Sanni painoi 59,5 kg.

www.satakunnankansa.fi/kaupallinen-yhteistyo/sanni-26-teki-muuttumisleik...

www.facebook.com/LaihdutusSlanka/

www.facebook.com/Hius-ja-Kauneus-Studio-ANNA-AXEL-153408264702131/

Kuka olen?

Olen painonpudotusvalmentaja - sairaanhoitaja Teija Vanhatalo

Olen valmentanut vuodesta 2010 alkaen ylipainon kanssa kamppailevia asiakkaita. Laihduttamisen tukena ja apuna meillä on erittäin vähäkalorinen ravintovalmiste,VLCD- tuote Slanka ja lisänä ammattitaitoinen valmennusmenetelmä.

Ruotsalainen VLCD tuote painonpudotukseen / painonhallintaan, ilman aspartaamia, gluteenia ja soijajauhoa.

Slanka on ensimmäinen VLCD-tuote (erittäin vähäkalorinen ravintovalmiste) markkinoilla, joka ei sisällä aspartaamia, gluteenia eikä soijajauhoja. Slanka täyttää EVIRAN vaatimukset VLCD tuotteelle.

Laihduttaminen Slanka- ravintovalmisteiden ja asiantuntevan painonpudotusvalmentajan avulla on helppoa!

            

Slanka valmistaa maukkaita pirtelöitä, keittoja ja ateriapatukoita kaikille, jotka haluavat helpottaa ja nopeuttaa tietään kohti kevyempää ja terveellisempää elämää.

Slanka-pirtelöt ja -keitot sisältävät täysiarvoista proteiinia. Maitoproteiini sisältää kaikki tärkeät aminohapot, joita elimistö tarvitsee.

Laihdutus tulee olla yksinkertaista ja joustavaa. Muuten on mahdollista, että väsyt. Päätät itse laihduttamisen vauhdin. Voit itse valita painonpudotusohjelmasi – Slanka Maxi tai Slanka Kombi. Autan ja neuvon sinua koko painonpudotuksesi ajan sekä ohjeistan sinua. Seuraamme kokokehoanalyysiäsi ja etenemme kohti tavoitetta. Tavoitteen saavutettuasi siirryt Slanka painonhallintaohjelmalla (Balanss) joustavasti terveelliseen ja ravitsevaan ruokavalioosi. Saat mukaasi runsaasti ohjeita ja neuvoja miten pidät saavutetun painosi. Voit aina halutessasi varata ajan kontrollikäyntiin. Suosittelen jopa kahden vuoden seurantakäyntejä.

 

Sisällysluettelon jokaiselle tuotteellemme näet jokaisen ostamasi Slanka ateriapaketin kyljestä.

Maku ja laatu

Keskimakeita pirtelöitä on saatavana monta eri makua. Slanka-tuotteissa on käytetty makeutukseen aspartaamin sijaan hedelmäsokeria. Keittoihin lisätty broileri ja kasvikset tekevät keitosta paksumpaa, minkä ansiosta ne maistuvat hyviltä.

Kokemukseen perustuvaa neuvontaa

Slanka on tehnyt painonpudottamiseen liittyvää tutkimusta ja konsultoinut asiakkaita. Konsultointikokemus ja tekemämme suuri työ ovat antaneet meille laaja-alaiset tiedot, joiden avulla voimme markkinoida ensiluokkaisia tuotteita ja nykyaikaista, toimivaa painonpudotusmallia.

Olen tukenasi, mutta Sinä olet se, joka tekee päätökset! Mikäli haluat enemmän tukea ja neuvoja, ota minuun yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse tai tule käymään saadaksesi juuri sinun tarpeitasi vastaavaa apua.

Slankalla me olemme asiakkaitamme varten aina olemassa, mutta sinä päätät, kuinka paljon! Tiesitkö, että yhdeksän kymmenestä painonpudottajasta tarvitsee tukea ja kannustusta painonpudotukseensa sekä sitä seuraavaan painonhallintajaksoon. Yhdessä onnistumme!

Slankan paino-ohjelma MAXI, KOMBI JA BALANSS

Olen suunnitellut asiakkailleni 5 erilaista painonpudotustasoa, jotka valitaan yksilöllisesti jokaiselle. Niitä muokataan aina tarvittaessa kokokehoanalyysia seuraten. Muutoksia painonpudotusohjelmaan tehdään myös asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen ja tuntemusten perusteella.

* Painonhallintajakson suunnittelen aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

 

Slanka Maxi = paasto 500 kcal

Slanka Kombi + = n. 700 kcal

Slanka Kombi 2 = n. 900 kcal

Slanka Kombi 3 = n. 1100 kcal

Slanka Kombi 4 = n. 1400 kcal

Slanka Balanss = painonhallintaohjelma

* Painonhallintaohjelma suunnitellaan kaikille yksilöllisesti.

 

Slanka aterioiden valmistaminen
Slanka-tuotteet liukenevat helposti sekoittajassa ( shaker), joita voit ostaa minulta. Sekoita pakkauksen sisältö 2,5 – 3 desilitraan vettä ja ravista. Pirtelö maistuu parhaalta kylmänä, voit halutessasi lisätä myös jäitä. Lämpimän pirtelön tai keiton voit valmistaa mieluiten avonaisessa kulhossa. Alipaineen muodostumisen vuoksi, emme suosittele sekoittajan käyttöä. Anna keiton seistä muutama minuutti, jotta kana- ja kasvispalat pehmenevät. Pirtelö tai keitto tulee käyttää aina 10 minuutin kuluessa, etteivät tärkeät vitamiinit tuhoudu. Jos haluat jäätelön kaltaista pirtelöä, käytä jäitä ja tehosekoitinta.

Omenapuuron valmistus:

Sekoita  puurojauhe 1-1,2 dl vettä. Laita minuutiksi mikroon, sekoita ja nauti! Voit myös sekoittaa puurojauheen vedenkeittimellä kiehautettuun veteen.

Slanka MAXI  = täysravintopaasto

Mitä tapahtuu ensimmäisen viikon aikana?

Syö kolme Slanka- ateriaa päivässä ja juo vähintään 3,0 litraa vettä päivässä. Sen lisäksi voit juoda kahvia ja teetä ilman maitoa ja sokeria. Juo aina jokaisen Slanka-aterian jälkeen lasillinen vettä, jotta laimennat vielä hiukan täysravintoa elimistöösi.

1. päivä; Keskity tavoitteeseesi. Saatat tuntea illan mittaan nälkää. Anna kehollesi mahdollisuus sopeutua. Vesi on tärkeää, joten juo sitä paljon. Käy kävelyllä.

Menestys syntyy pienistä päivittäisistä saavutuksista!

2. päivä; Keho käyttää ensimmäisten päivien aikana energiaa ja hiilihydraatteja, jotka ovat varastoituneet lihaksiin ja maksaan. Ne ovat elimistösi glykogeenivarasto (sokeria), jotka käytetään ensin, ennen rasvanpolton aloittamista. Saatat tuntea nälkää, mutta kun syöt kolme Slanka-ateriaa päivässä, saat kaikki tarvitsemasi ravintoaineet. Sinä pystyt pudottamaan painoasi!

Mikään ei ole mahdotonta, vaikka välillä onkin vaikeaa!

3. päivä; Olet nyt pudottanut ensimmäisen kilosi. Juo edelleen paljon vettä. Kun ensisijaiset varastot on käytetty, elimistön on vaikeampi pitää yllä nestetasapainoa. Juo tasaisesti vettä koko päivän ajan. Voit juoda jopa neljä-viisi litraa päivässä, jotta sinulla olisi hyvä olla. Kolmas päivä on usein vaikein. Jos syöt nyt jotain Slanka- aterioiden lisäksi, täytät hiilihydraattivarastojasi (ensisijaisia energianlähteitäsi) ja rasvanpoltto keskeytyy. Keskity tavoitteeseesi. Painonpudotuksesi helpottuu päivä päivältä. Huolehdi, että vatsasi toimii.

Menetykset ovat tulevan menestyksesi tienviittoja!

4. päivä; Nyt kaikki hiilihydraattivarastosi (ensisijaiset energianlähteesi) ovat tyhjät ja elimistösi alkaa polttaa rasvaa tuottaakseen energiaa. Tunnet olosi jo virkeämmäksi, vaikka välillä esiintyy väsymyshetkiä. Suurin osa ihmisistä tuntee olonsa energisemmäksi ja tarvitsee vähemmän unta. Jatka veden juontia. Kävele joka päivä.

Ajattele enemmän sitä, mitä haluat saavuttaa, äläkä sitä, mitä haluat välttää!

5. päivä; Olet päässyt yli ensimmäisistä vaikeista päivistä. Elimistösi käyttää glykogeenia tavallisesti mm. aivojen toimintaan. Kun glykogeenivarastot ovat tyhjät, aivot alkavat käyttää energianlähteenään elimistössäsi muodostuvia ketoniaineita. Ne lisäävät hyvänolontunnetta ja virkeyttä. Näläntunne vähenee tai häviää kokonaan. Pese hampaita useammin ja käytä suuvettä, sillä tänä aikana hengitys saattaa haista pahalta. Voit käyttää myös Slanka-piparminttutabletteja.

Yksi pieni askel kerrallaan, ja pääset kauas!

6. päivä; Nyt rasvanpoltto on täydessä vauhdissa. Ketoniaineet vähentävät näläntunnetta. Saat Slanka- aterioista kaikki tarvitsemasi ravintoaineet, kuten vitamiinit ja kivennäis- ja hivenaineet, samalla kun tasapainotettu määrä proteiineja ja hiilihydraatteja pitävät ketoniaineiden määrän hallinnassa. Nyt tunnet, kuinka kilot karisevat. Sinun ei tarvitse käydä enää wc:ssä niin usein kuin aikaisemmin. Juo paljon vettä ja huolehdi, että vatsasi toimii.

Sen, joka ei saa tehdä mitä haluaa, täytyy haluta sitä, mihin hän pystyy!

7. päivä; Nyt on ensimmäinen viikko ohi. Erittäin hyvä! Olet vakuuttanut itsellesi, että pystyt olemaan vahva. Motivaatio auttaa muuttamaan käyttäytymistä ja elämäntapaa ihannepainon saavuttamiseksi. Tästä on hienoa jatkaa hyvin alkanutta painonpudotusta.

Tulevaisuus on ainoa, jota voit muuttaa. Varmista, että siihen kuuluu kaikki, mitä haluat!

Seuraavat päivät; Tästä eteenpäin on paljon helpompi jatkaa. Muista tavata nyt painonpudotusvalmentajasi, niin hän neuvoo, kuinka edetään. Muista, että sinun tulee aina tuntea olosi hyväksi painonpudotuksen aikana. Joustavan ohjelmamme avulla löydämme sinulle oman painonpudotusvauhtisi.

 

Allergiat ja muu yliherkkyys

Laktoosi-intoleranssi

Slanka- pirtelöt, keitot ja patukat sisältävät maitoa.

Herkistyneemmät laktoosiin reagoivat, voivat alussa käyttää apteekista saatavia laktaasientsyymivalmisteita, laktoosin pilkkomiseen tai he voivat ottaa puolikkaan pirtelön / keiton kerralla, jolloin laktoosipitoisuus kerralla puolittuu. Yleensä oireet loppuvat muutamissa päivissä, kun elimistö alkaa puhdistumaan ja se alkaa korjaamaan itseään.

Laktoosipitoisuus

Slanka-jauheet sisältävät keskimäärin 24–27 grammaa maitosokeria 100 grammassa tuotetta. Slanka- ateriapakkaus painaa 45 grammaa.

  • Suklaapirtelö 25 g/100 g

  • Minttu-suklaapirtelö 25 g/100 g

  • Mansikkapirtelö 27 g/100 g

  • Vaniljapirtelö 27 g/100 g

  • Cappuccinopirtelö 25 g/100 g

  • Kanakeitto 26 g/100 g

  • Kasviskeitto 27 g/100 g

 

Soijaintoleranssi

Tuotteemme eivät sisällä soijajauhoa, mutta ne sisältävät soijalesitiiniä.

 

Gluteeni-intoleranssi

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia.

 

Pähkinäallergia

Slanka-tuotteet eivät sisällä pähkinöitä. Valmistus tapahtuu täysin pähkinättömässä ympäristössä.

 

Fruktoosi

Keskikokoinen omena sisältää kaksi kertaa enemmän fruktoosia kuin slanka-pirtelö.

Fenyyliketonuria (pku), metabolinen sairaus, aspartaamiallergia

Slanka-tuotteet eivät sisällä aspartaamia.

 

Selleriallergia

Slanka-tuotteissa on selleriä vain keitoissa (kana- ja kasviskeittojauheessa).

 

Hiivayliherkkyys

Slanka-tuotteisiin ei ole lisätty hiivaa, mutta niissä saattaa esiintyä pieni määrä luonnollista hiivaa (se on tavallista myös muissa ruoissa).

 

Vegaanit

Pirtelöt, keitot ja patukat sisältävät maitoa. Kanakeitto sisältää kananlihaa ja kananmunaa. Patukka saattaa sisältää kananmunaa.

 

Kasvissyöjät

Slanka-pirtelöt, -kasviskeitto ja -patukat sopivat kasvisruokavaliota noudattaville.

 

Lisätietoja ja ajanvaraukset;

Painonpudotusvalmentaja - Sairaanhoitaja

Teija Vanhatalo

puh. 040 56 86 130

teija.vanhatalo@luukku.com