Life Detox kuonanpoistomenetelmä

Asiakaskokemus Life Detox hoidosta:

Hei! Olen Sirpa 51 vuotias nainen. Minulla on astma ja atooppinen iho. 

Hoidon aikana ja pari päivää hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä ainakin n. 2 litraa päivässä. Se pitää sivuoireet lievempinä. Erään hoitokerran jälkeen join vähemmän ja sen jälkeen minulla olikin hieman pääsärkyä. Jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen sääristäni hävisi penikkataudin oireet. Kuonat kirjaimellisesti suli. 

Ihon kunto on ollut keskimääräistä parempi, vaikka on ollut aika rankka talvi säiden suhteen, uskon siis Life Detox hoidon auttaneen tässäkin asiassa.

Hiukseni ovat olleet selkeästi elinvoimaisemmat ja kynnet ovat kasvaneet vauhdilla.

Olen aina kärsinyt levottomista jaloista, mutta nyt ne ovat selkeästi rauhoittuneet hoitokertojen jälkeen ja se on vaikuttanut yöuneeni. Herään virkeämpänä. 

Astma ja allergialääkkeitä en ole tarvinut koko talvena.

Jännä huomio oli ensimmäisen hoitokerran jälkeen. " Yhtäkkiä suuhuni tuli makea maku, aivan kuin minulla olisi ollut sokerinpala suussa". Minulla on makeanhimo pienentynyt ja olen voinut jättää kahvistani sokerin kokonaan pois, sillä se ei maistu enää hyvältä!

Olen ollut todella tyytyväinen Life detox hoitoon. Suosittelen!

 

Kemialliset reaktiot ja Life Detox

 

Life Detox -laiteen toiminta perustuu elektrolyysireaktioon. Reaktiossa sähkövirta johdetaan veteen, jolloin anodilla (elektrolyysilaite, mokkula) tapahtuu hapettuminen. Elektronit vapautuvat, jolloin suolaveteen syntyy varauksellisia ioneja. Varaukset vetävät puoleensa ihmisen kehossa olevia erilaisia partikkeleita, kuten raskasmetalleja, kuona-aineita, hiivaa, jne. Partikkelit kulkevat lymfakierrossa (verenkierto, kudosneste), josta ne osmoosin avulla kulkeutuvat jalkapohjien parin tuhannen ihohuokosen kautta veteen ja pelkistyvät. Hapettuminen tapahtuu elektrolyysilaitteella, jossa syntyy ioniyhdisteitä. Ioniyhdisteellä ei ole enää varausta ja siksi ne jäävät kellumaan veteen, ja ovat silmin havaittavissa.

Osmoosi on veden diffuusiota (ilmiö, jossa molekyylit pyrkivät siirtymään väkevämmästä pitoisuudesta laimeampaan puoliläpäisevän kalvon läpi (iho).

Veden suolapitoisuuden noustessa (jalkakylpyveteen lisätään suolavettä) vesi pyrkii pienemmästä suolapitoisuudesta suurempaan, jotta suolapitoisuus tasaantuu. Kun jalkakylpyaltaassa on suolaa, poistuu jalkapohjien ihohuokosten kautta vettä ym. partikkeleita, jotta suola/vesitasapaino tasaantuisi kehon ja altaan välillä.

Käteen laitettavan rannekkeen osuus on liittää ihminen osaksi tätä reaktiota. Pieni ampeerivirta kulkee Life Detox - laitteelta veteen, ja sieltä ihmisen kehon läpi takaisin laitteelle. Näin puhdistettava henkilö on osa prosessia.

 

Kehon puhdistusta

 

Niin ravinnon kuin hengitysilmankin kautta kehoomme kertyy haitallisia aineita, jotka ajan mittaan aiheuttavat erilaisia kipuja, vaivoja ja sairauksia. Koneellinen puhdistus poistaa elimistöstämme ei-toivottuja aineita ja auttaa soluja, kudoksia ja elimiä toimimaan paremmin.

Life Detox puhdistusmenetelmän avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon ja kudosnesteeseen irtoavia kuona-aineita sekä palauttaa elimistön solujen tasapaino. Jalkakylpyvedessä toimiva elektrolyysilaiteen tuottama elektronivirta kulkee ihmisen läpi pelkistämässä metalliyhdisteitä yms. partikkeleita. Osmoosin kautta partikkelit siirtyvät veteen ja ovat silmin nähtävissä. Osmoosi on veden diffuusiota (ilmiö, jossa molekyylit pyrkivät siirtymään väkevämmästä pitoisuudesta laimeampaan puoliläpäisevän kalvon läpi (iho).

Jalkapohjissa olevat ns. energiasentraalipisteet aktivoituvat puhdistuksen aikana. Tämän aktivoitumisen vaikutuksesta puhdistus stimuloi sisäelimiä mm. maksaa ja munuaisia saaden ne suoriutumaan puhdistustehtävästään huomattavasti paremmin. Kuona, myrkylliset aineet ym. partikkelit poistuvat toimenpiteen jälkeen mm. virtsan kautta.

Kuonat ovat happamia aineenvaihduntajäännöksiä jotka vanhentavat ja happamoittavat kehoamme. Kehon puhdistus antaa oivan sykäyksen painon pudotukseen ja kehon kokonaisvaltaiseen paranemiseen. Elektroninen puhdistus vaikuttaa verenkierron kautta koko kehoon.

 

Puhdistuksen vaikutuksesta:

 

* koko keho nuorentuu ja energisoituu

* ääreisverenkierto paranee

* lymfanesteen liike nopeutuu

* aineenvaihdunta ja vastustuskyky paranee

*auttaa laihduttamisessa

* Kehon pH tasaantuu

* virtsaamisvaivat helpottuvat

* auttaa päänsärkyihin ja migreeniin

* Auttaa kuona-aineiden ja raskasmetallien sekä muiden terveydentilaa heikentävien aineiden
(esim. tupakka, alkoholi, jne.) poistumista kehosta

* unen laatu paranee

* iho-ongelmat helpottuvat

* parantaa ravintoaineiden imeytymistä kehoon
* vähentää turvotusta raajoissa

* vähentää tulehduksia ja nesteen kertymistä

* parantaa/tasapainottaa kehon immuunijärjestelmää

* auttaa passivoimaan viruksia, hiivaa, bakteereja sekä sieniä

* nopeuttaa palautumista urheilusuorituksista, vammoista, sairauksista

* auttaa masennukseen, väsymykseen ja stressiin

* auttaa nivelvaivoihin (esim. reumatismi)
* ehkäisee sydän- ja verisuoniongelmia sekä virtsaelinten, maksan
ja munuaisten ongelmia
* tuo helpotusta suonikohjuihin
* tuo helpotusta kuukautiskipuihin
* lisää happipitoisuutta kehossa

 

Menetelmä ei sovi henkilöille:

* joilla on sydämentahdistin

* joille on tehty elinsiirto

* joilla on epilepsia

* raskaana oleville tai imettäville

* joilla on rautaa kehossa

* joilla on erittäin korkea verenpaine ja siihen jatkuva lääkitys

* joilla on kilpirauhaslääkitys

* jos on menossa leikkaukseen

* jos on huono yleiskunto

 

Life Detox jalkakylpy kestää 30 minuuttia kerrallaan. Laitteen aktivoima puhdistusprosessi jatkuu kehossa 48-72 tuntia. Prosessin aikana kehosta poistuu mittava määrä kuonaa. Puhdistusten välillä on pidettävä 2-3 päivän tauko ja on huolehdittava riittävästä veden juonnista puhdistusreaktioiden välttämiseksi. Lymfalaitteella tehtävässä hoidossa veden väri muuttuu huomattavasti koko hoidon ajan. Kuvat ovat otettu 30 minuuttia kestävästä hoidosta 15 minuutin välein.

 

Veden väri hoidon alussa:

 

Veden väri kun aikaa on kulunut 15 min:

 

Veden väri kun aikaa on kulunut 30 min:

 

HINTA

35 euroa/kerta/henkilö (suositushinta 35-55 euroa/kerta)

Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme hoitojen määräksi noin kymmentä hoitoa per hoitojakso. Ja jokaisen hoidon välillä tulisi olla vähintään 2-3 päivää.

TARJOUKSEMME; Osta 10 kerran hoitosarjakortti, saat  sen hintaan 300€.